Curry-kyckling gratinerad zucchini på grönsaksbädd, avslutades med enkel chokladboll
Tänk att det alltid är lika svårt att bestämma sig för maträtt när temat är så här öppet, och samtidigt snävt! 5 ingredienser där tanken var att middagen skulle vara enkel, blev en svår nöt att knäcka!


Jag hittade recept på Kostdoktorn och tjockkocken, vilka ändrades lite för att förenkla! 

Till denna rätt stekte jag kycklingfile, skuren i små bitar. Jag kryddade med curry, hällde i creme fraiche och så fick det puttra en stund.
Jag blandade sedan i riven ost och fyllde halverade, urgröpta zucchini med blandnu gen. De hoppades med mer ost, sedan in i ugnen, 200 grader cirka 20 minuter. Zucchinin stod förresten i salt ca 10 minuter efter urgröpning för att släppa ur sig vätska.

Till dessert valde jag att göra chokladbollar, men som av en händelse läste jag fel å använde kokosmjöl istället för riven kokos. Smakade gott men saknades tuggmotstånd!

Så glad att få träffa detta härliga gäng! Äntligen en träff där vi alla var samlade. Ikväll diskuterades hälsa, Anna hade varit på kontroll. Tror vi alla fick lite hälso-ångest!! Vi fick även höra den goda nyheten att ytterligare en liten bäbis snart kommer gästa våra middagar! ❤❤❤