Grekiskt i Juli
När vi träffades i Juli så var det Grekiska rätter som vi avnjöt.







En massa god mat såklart. Tyvärr skrivs detta inlägg flera månader senare. Jag minns därför inte r i k t i g t vad vi talade om denna kväll... Men helt säkert var det djupa intellektuella diskussioner som fördes. Varför skulle denna kväll varit ett undantag? 😉

Oktober: Att pussla livet med småbarn, partner, arbete och sömnbrist
Hösten är kommen, löven ligger utanför ytterdörren och färglägger marken vackert med årstidens vackraste färger.
Det är sista ”tapaskvällen”, italienskt tema denna gång. På bordet denna kväll dukade vi upp Blomkålspizza Bianco, färsk pasta, bröd,advocadosallad, mozzarellasallad, goda skinkor, pesto och tomatsås, balsamico och olivolja.
Till efterrätt pannacotta med jordgubbssalsa med chilli och citron.










Under kvällen pratade vi om hur vi försöker få livet att gå ihop, alla har sina utmaningar med arbete, kollegor, småbarn, partner. Hur får man tiden, lusten, orken att balansera allt utan att kompromissa bort sig själv, klurigt ibland.
Vi pratade också om kommande besök på Lerbäcksteatern som vi alla ser fram emot. Vi funderade också kring vad vi ska ha för tema på maten när vi börjar om i januari, det landade på matpajer.
Vi inser att december kan bli svårt att få till en träff i, vi satsar på att eventuellt få till ett julmarknadsbesök i Wadköping. Då får vi dock räkna med att A.G inte är med, hon får vara hemma och mysa med sin minsting då istället.