Sallad med varmrökt lax och wasabidressing
Mars månad, sallad och bär står på schemat och jag fortsätter att fascineras av hur fantastiskt gott och varierande det kan vara med sallad!
Jag bjöd på en sallad med sparris, sugarsnaps, ägg, avokado, paprika, tomat, blandsallad, spenat och varmrökt lax. Smaskens! Mättande och dressingen var annorlunda med wasabi, majonnäs, lime, soja och vitlökspulver.
Till dessert bjöds på tårta! Kladdkakebotten gjord utan mjöl och socker, toppad med grädde blandad med hallon och sist blåbär. Botten innehåller 100g smör som smälts med 100g mörk choklad. 2 ägg vispas med 1 dl grädde till skum, rör sedan ner 1 msk kakao innan smör blandningen vänds ner. Gräddas i 200 grader 8 minuter.
Samtal denna kväll cirkulerade mycket kring nytillskottet, Saras bäbis! Hur förlossningen varit, hur första tiden gått å hur det känns att nu vara mamma!?
Vi diskuterade oxå homepartys, contouring, dokusåpor, arbetssituationen för Anna mm. Vi fortsätter att förfasas över de förebilder som porträtteras via media, att ungdomar idag kan ha som mål att vara med i paradise hotell.



