April inställt pga sjukdom, återkommer i maj
En vår som som blev helt annorlunda än någon i världen tänkte sig, pandemi och kris. För första gången någonsin fick torsdagsmiddagsklubben ställa in helt en månad, april fick räknas bort, Sara fick dela med sig av sin härliga planerade middagsrisotto
med sin familj istället för med oss. Vi funderade, planerade, ska vi ses via videochatt? Kan Sara flytta sin middag? När kan vi ha nästa middag? Vi bestämde oss för att avvakta till maj, min månad och vackert väder så att vi skulle kunna sitta utomhus
och följa restriktioner och hålla avstånd. Vi fick vänta länge, först sista veckan i maj kom vädret som tillät en middag utomhus och att vi äntligen skulle få ses igen. Vi har saknat varandra och framförallt längtat efter att få välkomna ett nytt barn
i gruppen. Så härligt att till sist få träffa Anna och sonen!



Jag funderade mycket på vad jag skulle servera, tillslut valde jag att jag ville göra något med grillad halloumi och satsade på följande recept:
Eftersom jag var osäker på hur många som ville undvika kolhydrater så gjorde jag två sallader, en enligt receptet och en där jag bytte ut sötpotatis och linser mot grillad kyckling. Glömde dock att ta kort så här kommer istället kort på dessa sallader
blandade som rester.
Till efterrätt gjorde jag Salted caramel cheesecake. Receptet på grunden till denna cheesecake finns i tidigare inlägg, det jag tillförde var dulce de leche med havssalt som jag rörde ner i cheesecakesmeten innan jag ställde den i frysen.


Under kvällen pratade vi naturligtvis om läget i världen, födslen och den nyfödda söta bebisen. Vi kände alla att vi saknat varandra och det var så härligt att få ses igen och dela med oss av våra liv med varandra. Härligt att vi får ses igen redan nästa
vecka och börja nästa omgång.
Kommentarer
Trackback