Tänk så tokigt ändå

Hejsan svejsan!

Jag hade förberett mig noga.
Googlat, frågat släkten, sett tv-programmet "Historieätarna", för att veta vilken sorts mat jag skulle laga.
Så när min middagskväll kom, kände jag mig säker på min sak och på vilken mat jag skulle laga. Och som toppen på gräddtårtan så hade jag skapat en spotifylista med låtar som matchade maten.



Så här kanske jag hade sett ut, om jag levt under det årtionde som maten vi åt denna kväll och låtarna vi lyssnade till denna kväll, kom ifrån...? Kanske.

Och här kommer recepten för maten...
Huvudrätt
TUPP I VIN




Till efterrätt:
CHOKLADPUDDING MED GRÄDDE

Blanda pulver med mjölk (mängs står på förpackningen). OBS, Häll i en inte för djup skål!!
Ställ skålen i kylen.
Vispa grädde.
Klart!

Vi hade en trevlig kväll.
Sara hade med sin alldeles nyfödda lilla dotter Noelle och såååå söt hon är och såååå liten💕

Synd bara att jag kollade vilket årtionde min middag skulle ha som tema först efter att middagen var slut....😞🙈
Mvh Anna 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0